«Ψήνεται» του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς για τη Γιουνάιτεντ

Το ταξίδι του Ματέγια Κέζμαν, άλλοτε παίκτη της Τσέλσι και νυν εκπροσώπου ποδοσφαιριστών, στο Λονδίνο, φουντώνει τις φήμες περί επαφή με τον Εντ Γούντνγουορντ στο γραφείο του στην αγγλική πρωτεύουσα ώστε να συζητηθεί η μεταγραφή του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



«Ψήνεται» του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς για τη Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο ατζέντης του μέσου της Λάτσιο, βρίσκεται στο Λονδίνο ώστε να συναντήσει τον αντιπρόεδρο με εκτελεστικά καθήκοντα, των «κόκκινων διαβόλων», προκειμένου να εξετάσουν διεξοδικά το ενδεχόμενο ο παίκτης να μετακινηθεί στο Μάντσεστερ.

Το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει στα 70 εκατομμύρια λίρες και ίσως να επισπευθεί αν υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Πολ Πογκμπά στο «Ολντ Τράφορντ».

Πάντως, βάσει του ρεπορτάζ του ιταλικού Μέσου, αν βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, δεν έχει πρόβλημα η Λάτσιο να προχωρήσει η υπόθεση...

Ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς είχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο 7 γκολ και 3 ασίστ σε 31 ματς με τη φανέλα των «λατσιάλι».

Βέβαια, είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι και το 2023, ωστόσο, ο πρόεδρος του συλλόγου της Ρώμης, Κλαούντιο Λοτίτο, είχε αναφέρει πως περιμένει πολύ δύσκολο καλοκαίρι και ίσως χρειαστεί να προχωρήσει στην πώληση του ποδοσφαιριστή...

Κώστας Ζάλιαρης