Αρχίζει και... ξεφεύγει το θέμα του Μπέιλ

Στα άκρα εξακολουθούν να είναι οι σχέσεις Ζινεντίν Ζιντάν/Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γκάρεθ Μπέιλ, για τον οποίο οι δύο πρώτοι ψάχνουν λύση για να τον διώξουν... χθες. Απαράδεκτο χαρακτήρισε τον Γάλλο προπονητή ο ατζέντης του παίκτη.



Αρχίζει και... ξεφεύγει το θέμα του Μπέιλ

Είναι γνωστό από τότε που επέστρεψε ο Ζιντάν στην Ρεάλ πως δεν θέλει τον Μπέιλ στην ομάδα του, με τον Ουαλό να πατάει στο συμβόλαιό του και να μην δέχεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις έχουν προχωρήσει, με τον «Ζιζού» να δηλώνει στις τελευταίες του δηλώσεις πως η Ρεάλ ψάχνει τρόπους για να διώξει τον Μπέιλ και πως εάν εκείνος έφευγε ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες θα ήταν το καλύτερο τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σύλλογο.

Όλα αυτά έφεραν και την αντίδραση του Τζόναθαν Μπάρνετ, ατζέντη του Ουαλού σταρ, ο οποίος δήλωσε: «Είναι απαράδεκτα αυτά που είπε, ντροπή του. Δεν δείχνει κανέναν σεβασμό για έναν παίκτη που έχει κάνει πάρα πολλά για την Ρεάλ. Όποτε και εάν φύγει ο Γκάρεθ θα είναι δική του απόφαση γιατί θα πιστεύει πως είναι το καλύτερο για εκείνον και όχι γιατί πιέζει ο Ζιντάν».