Επιμένει για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιμένει στο θέμα της αναζήτησης ενός ποιοτικού μέσου και στο πρόσωπο του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει βρει αυτό που θέλει. Συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησής του παρά τις δυσκολίες...  



Επιμένει για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς η Γιουνάιτεντ

Ο υψηλόσωμος μέσος βρίσκεται στην Λάτσιο από το καλοκαίρι του 2015 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και όντας σταθερά ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Είναι σίγουρο πως ο παίκτης θα είχε αποχωρήσει για μεγαλύτερο σύλλογο εδώ και καιρό, αν ο σύλλογος της Ρώμης δεν ήθελε τόσο πολύ να τον κρατήσει.

Πλέον όμως, η Λάτσιο φαίνεται πως δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο και η Γιουνάιτεντ είναι εκεί για να τον κάνει δικό της. Με τον φόβο πως ο Πογκμπά μπορεί να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή, ο Σόλσκιερ θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο αποκτώντας τον Σέρβο μέσο.

Η πρώτη κρούση των «κόκκινων διαβόλων» για τον παίκτη έπεσε στο κενό, καθώς η ομάδα του Μάντσεστερ προσέφερε 72 εκατομμύρια λίρες και η Λάτσιο απάντησε κατηγορηματικά πως δεν πουλάει τον παίκτη για κάτω από 90 εκατομμύρια.

Θάνος Κονταξής