Ο Λάμπαρντ θέλει μαζί του τον Άσλει Κόουλ στην Τσέλσι

Ο νέος τεχνικός της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ θέλει μαζί του στο τεχνικό επιτελείο τον παλιό του συμπαίκτη Άσλει Κόουλ. Η ανακοίνωση της Τσέλσι πως ο Λάμπαρντ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας έφερε κύματα ευφορίας στις τάξεις των οπαδών των «μπλε».  



Ο Λάμπαρντ θέλει μαζί του τον Άσλει Κόουλ στην Τσέλσι

Πλέον ο Άγγλος τεχνικός έχει μπει σε διαδικασία βελτίωσης του ρόστερ αλλά και του τεχνικού τιμ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ προσέλαβε τον Τζόντι Μόρις, έναν ακόμα πρώην παίκτη της Τσέλσι, για να είναι βοηθός του και σύμφωνα με την Mirror θέλει και τον Άσλει Κόουλ μαζί του μετά και την περσινή επιτυχημένη συνεργασία τους στην Ντέρμπι.

Εκεί βέβαια ο Κόουλ ήταν παίκτης του Λάμπαρντ και μαζί έφτασαν μια ανάσα από την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Κρις Τζόουνς, Έντι Νιούτον και Τζο Έντουαρτνς έχουν ήδη αναλάβει χρέη γυμναστών στους «μπλε» ενώ και οι τρεις έχουν κοινό παρονομαστή την παρουσία τους στην Τσέλσι παλαιότερα. Ο Λάμπαρντ θεωρεί τον Κόουλ ως έναν ιδανικό κρίκο που θα ενώσει τους νεότερους με τους μεγαλύτερους σε ηλικία, τώρα που η Τσέλσι βρίσκεται υπό καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών.

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι είχε πει πέρσι για τον Κόουλ, «Ο Άσλει είναι ηγέτης. Ήταν πάντα πρώτος στην προπόνηση, ήταν φιλικός με όλους και πάνω από όλα είναι ταπεινός. Ακόμα και όταν ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου, αυτό που τον διέκρινε ήταν η ταπεινότητα». Θάνος Κονταξής