Τζον Τέρι: «Κανένας καλύτερος από τον Λάμπαρντ»

Στήριξη και από τον παλιό του συμπαίκτη στην Τσέλσι, Τζον Τέρι, δέχθηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ, με τον πρώτο να θεωρεί τον «Φρανκι» ως τον καλύτερο για την τεχνική ηγεσία των «μπλε».  



Τζον Τέρι: «Κανένας καλύτερος από τον Λάμπαρντ»

Στην πολυσυζητημένη υπόθεση «Τσέλσι – Λάμπαρντ» αναφέρθηκε ο τέως αμυντικός των «μπλε» και πλέον βοηθός προπονητή στην Άστον Βίλα, Τζόν Τέρι.

Ο 39χρονος «θρύλος» της ομάδας του Λονδίνου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παλιό του συμπαίκτη αλλά και καλό του φίλο στην Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του στον «Φρανκι» και αποκαλώντας ως την καλύτερη επιλογή για τον πάγκο του συλλόγου.

Τα ακριβή λόγια του Τζον Τέρι ήταν τα εξής:

«Μετά την εμπειρία που απέκτησε στην Ντέρμπι και ερχόμενος στην Τσέλσι, η οποία έχει και την απαγόρευση μεταγραφών, δεν υπάρχει καλύτερος από τον Φρανκ Λάμπαρντ για να αναλάβει την ομάδα. Είναι το καλύτερο timing και για τους δύο.

Ο κόσμος θα εκπλαγεί με την επιστροφή του αλλά απλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη πόση αφοσίωση έχει τεθεί σε αυτή. Όσο απαιτητικός είναι με τον εαυτό του, άλλο τόσο είναι και ως προπονητής.»

Μαρίνος Πάντζης