Κάψα για την Γιουνάιτεντ ο Τζέιμς: Προπονείται με 40 βαθμούς Κελσίου! (vids)

Ο Ντάνιελ Τζέιμς είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να δείξει στον Σόλσκιερ πως αξίζει μια ευκαιρία παρά τα βαριά ονόματα του ρόστερ.  



Κάψα για την Γιουνάιτεντ ο Τζέιμς: Προπονείται με 40 βαθμούς Κελσίου! (vids)

Ο Ουαλός εξτρέμ μετακόμισε πρόσφατα στην Γιουνάιτεντ με μεταγραφή από την Σουόνσι που κόστισε περίπου 18 εκατομμύρια λίρες και παρά το νεαρό της ηλικίας του αλλά και το πολυπληθές και ρόστερ της ομάδας, ο Τζέιμς θέλει να μπει γρήγορα στην ενδεκάδα.

Ο 21χρονος βρίσκεται για διακοπές στο Ντουμπάι αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να προπονηθεί κάτω από τον καυτό ήλιο. Φυσικά, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες ως πειστήρια για την έντονη προετοιμασία του.

«Οι φιλοδοξίες που έχουν για τον σύλλογο είναι πολύ μεγάλες. Αγοράζουν ποδοσφαιριστές που είναι “πεινασμένοι” και έτοιμοι για σκληρή δουλειά», ήταν το λόγια του Τζέιμς μετά την υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου του και συμπλήρωσε, «πιστεύω σε αυτό και είμαι και εγώ ένας από αυτούς τους παίκτες. Θα δουλέψω πολύ σκληρά, θα είναι μια πρόκληση και ανυπομονώ».

 

 

 

 

Θάνος Κονταξής