«Βόμβα» από Πογκμπά: «Ώρα για νέα πρόκληση, κάπου αλλού»!

Από το Τόκιο έριξε τη... βόμβα του ο Πολ Πογκμπά για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας πως αισθάνεται ότι έχει φτάσει η στιγμή έπειτα από μια τριετία στους «κόκκινους διαβόλους» ν' αναζητήσει κάτι καινούριο! 

Advertisement
«Βόμβα» από Πογκμπά: «Ώρα για νέα πρόκληση, κάπου αλλού»!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και ακριβότερη μεταγραφή πίσω στο 2016, όταν είχε πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να γίνει και η ακριβότερη μεταγραφή στο ποδόσφαιρο έναντι 100 εκατομμυρίων εκείνη την περίοδο, ψάχνεται για μεταγραφή!

Έχοντας βρεθεί στο Τόκιο για τις ανάγκες προωθητικών ενεργειών των χορηγικών του συμφωνιών, ο Πολ Πογκμπά ανέφερε:

«Πέρασα τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με καλές και κακές στιγμές, όπως συμβαίνει πάντοτε με όλους. Νομίζω όμως ότι πλέον έχει έρθει η ώρα για μια νέα πρόκληση κάπου αλλού»!

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο διεθνής μέσος όταν ο Σόλσκιερ ανέλαβε τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων»... έφτασε στους καλύτερους αριθμούς που είχε επιδείξει τα τελευταία χρόνια σε σκοράρισμα και ασίστ, όμως, η κριτική, οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο και το γεγονός πως τον έχουν κάνει να αισθάνεται ότι ουδέποτε επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον, τον κάνουν να ψάχνεται πλέον για αποχώρηση από το Μάντσεστερ...

Κώστας Ζάλιαρης