Παρών έναν χρόνο μετά ο Τσάμπερλεϊν!

Έναν χρόνο και δυο μέρες ακριβώς μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στα ημιτελικά του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρόμα, ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν είναι στην αποστολή της Λίβερπουλ για το παιχνίδι με τη Χάντερσφιλντ! Απών με πρόβλημα ο Φιρμίνο, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για το ματς με τη Μπαρτσελόνα...



Παρών έναν χρόνο μετά ο Τσάμπερλεϊν!

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έκανε τεράστια υπομονή, έδωσε μεγάλη μάχη και σε πνευματικό επίπεδο γνωρίζοντας πως θα χρειαζόταν να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα δίχως να μπορεί να του πει κανείς με σιγουριά για την επιστροφή του, αλλά τα κατάφερε! 

Έναν χρόνο και δυο μέρες μετά από τον τραυματισμό στο γόνατο, τις πολλές θεραπείες, τη γυμναστική, τις ατομικές προπονήσεις και όλο τον καιρό που έπρεπε να παραμείνει μόνος του και να δουλέψει ξέχωρα από την υπόλοιπη ομάδα, είναι ξανά παρών! 

Συμπεριλήφθηκε στην 18άδα της Λίβερπουλ για την αναμέτρηση με τη Χάντερσφιλντ, όμως, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο απουσιάζει με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού. Παρ' όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το πρώτο ματς των φετινών ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα τη νέα εβδομάδα.

Η 11άδα της Λίβερπουλ για το παιχνίδι με τη Χάντερσφιλντ: Άλισον, Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ, Στάριτζ

Στον πάγκο: Μινιολέ, Μίλνερ, Γκόμες, Τσάμπερλεϊν, Σακίρι, Οριγκί, Μάτιπ

Κώστας Ζάλιαρης