Κιν: «Ο Πογκμπά είναι μεγάλο πρόβλημα...» (vid)

Δίχως να μασήσει τα λόγια του, αφού ποτέ δεν το έχει κάνει, ο Ρόι Κιν ξεσπάθωσε κατά του Πολ Πογκμπά βλέποντας την συμπεριφορά του Γάλλου στο γήπεδο, στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. «Δεν πίστεψε ούτε λέξη απ' όσα έλεγε πριν το ματς» σχολίασε αναφορικά με τη δήλωση του ποδοσφαιριστή πως πρέπει στη Γιουνάιτεντ να σεβαστούν την ομάδα και τον κόσμο.  



Κιν: «Ο Πογκμπά είναι μεγάλο πρόβλημα...» (vid)

Ο άλλοτε χαφ των «κόκκινων διαβόλων» δεν έκρυψε ούτε... μισή σκέψη που έκανε μετά τη νίκη (2-0) της Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ» και όταν η κουβέντα πήγε στον Πολ Πογκμπά, εκεί... δεν συγκρατήθηκε.

«Δεν πίστεψε ούτε λέξη απ' όσα έλεγε πριν από το παιχνίδι. Πραγματικά απέδειξε ότι δεν υπήρχε καμία ουσία στα λόγια του. Δεν θεωρώ ότι πίστευε κάτι από αυτά που έλεγε. Είναι μεγάλο πρόβλημα για τη Γιουνάιτεντ» είπε ο Κιν, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γάλλου μέσου πριν από το ντέρμπι με τη Σίτι, όπου τόνιζε πως:

«Ξέρω ότι μπορεί να μην είναι αρκετό, αλλά θέλω να πω στους οπαδούς πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μπορεί να χάσουμε, αλλά τουλάχιστον θα το κάνουμε με καλή εμφάνιση.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο. Μόνο αν δώσουμε τα πάντα για τον σύλλογο, την φανέλα, τους συμπαίκτες και τους εαυτούς μας».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης