Ρήξη στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ, αντιδρούν οι Ισπανοί για τα συμβόλαια!

Πρόβλημα φαίνεται πως δημιουργείται στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού οι Ισπανοί παίκτες θεωρούν ότι αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο στις συζητήσεις συμβολαίων, απ' ότι οι γηγενείς.  



Ρήξη στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ, αντιδρούν οι Ισπανοί για τα συμβόλαια!

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πήραν το μάθημα ότι οι ακριβές μεταγραφές δεν φέρνουν την ευτυχία, αποφάσισαν να βασιστούν στην παλιά επιτυχημένη συνταγή του Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον και να στελεχώσουν το ρόστερ με παίκτες από τις ακαδημίες, αλλά και να διατηρήσουν σε αυτό, εκείνους που κατάγονται από το Νησί.

Οι άμεσες ανανεώσεις των Σο, Τζόουνς, Σμόλινγκ και Γιάνγκ επιβεβαίωσαν την συγκεκριμένη προσέγγιση. Το ίδιο όμως δεν έγινε και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Στην ισπανική παροικία των «κόκκινων διαβόλων» και συγκεκριμένα στους Ερέρα, Μάτα και Ντε Χέα δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται από τη διοίκηση στο θέμα των ανανεώσεων, αφού δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται για άμεση ανανέωση με υψηλότερες αποδοχές.

Αποτέλεσμα αυτού, να διαταραχθεί η ηρεμία των αποδυτηρίων, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Τα συμβόλαια των Ερέρα και Μάτα ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, με τον πρώτο να έχει συμφωνήσει ήδη με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του.

Μάλιστα, σε πολύ δύσκολη θέση όσο αφορά το θέμα που έχει προκύψει στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχει μπει ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος να μεν έχει μεγαλώσει στις ακαδημίες της ομάδας, αλλά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τους ξένους.

Θανάσης Κρητικός