Ο Ιγουαΐν παραδέχεται πως έχει ζοριστεί στην Πρέμιερ...

Δύσκολη έχει αποδειχθεί η προσαρμογή του Γκονζάλο Ιγουαΐν στα πρότυπα του αγγλικού πρωταθλήματος, με τον προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, ν' αποκαλύπτει πως ο παίκτης του αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, όπως του έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος...  



Ο Ιγουαΐν παραδέχεται πως έχει ζοριστεί στην Πρέμιερ...

Ο 31χρονος Αργεντινός, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Γιουβέντους τον Γενάρη και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Σάρι, δεν φαίνεται να απολαμβάνει την ζωή στο Νησί, μιας και τα μόλις τρία γκολ του σε επτά αγωνιστικές, αποτελούν φτωχή συγκομιδή για σέντερ φορ της κλάσης του, κάτι στο οποίο στάθηκε με δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε».

«Μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί στο πρωτάθλημα, αφού η σωματική επαφή με τους αντίπαλους αμυντικούς είναι έντονη» δήλωσε ο Σάρι, ενώ συνέχισε κάνοντας αναφορά και στην τακτική που ακολουθούν οι διαιτητές, αφού: «είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με την Ιταλία, ειδικά για έναν επιθετικό και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το διαφορετικό ποδόσφαιρο που παίζεται».

Ο τεχνικός της Τσέλσι παραδέχτηκε πως ο «Pipita» χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να βρει τον καλό του εαυτό, αφού η ομάδα τον έχει μεγάλη ανάγκη για τους τελευταίους δύο μήνες αγωνιστικής δράσης.

Σε ερώτηση που του τέθηκε, σχετικά με το εάν ο Ιγουαΐν θα παραμείνει στους «μπλε» και την νέα σεζόν, ο Σάρι είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο σημαντικό αυτό. Χρειαζόμαστε τον καλό εαυτό του Γκονζάλο άμεσα. Όλα είναι διαφορετικά στην Πρέμιερ Λιγκ, από τον τρόπο που αγωνίζονται μέχρι το πως αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο εδώ, για αυτό και θεωρώ ότι είναι δύσκολο για κάποιον να εγκλιματιστεί μέσα σε μόλις δύο μήνες». 

Γιάννης Γατσούλης