Όταν ο Μανέ «συνάντησε» τους ABBA (vid)

Αφορμή για… καλλιτεχνικές ανησυχίες έδωσαν σε Βρετανό κωμικό οι τελευταίες εκρηκτικές εμφανίσεις του Σαντιό Μανέ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να παραλλάξει το γνωστό κομμάτι των ABBA “Money, Money,Money” και να το ταιριάξει πάνω στον εξτρέμ των «κόκκινων».  



Όταν ο Μανέ «συνάντησε» τους ABBA (vid)

Ο Σαντιό Μανέ έχει «πάρει στις πλάτες του» τη Λίβερπουλ μέσα στο 2019. O Σενεγαλέζος μετράει εννέα τέρματα στην Premier League από την αρχή του έτους – όσα και ο Κουν Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι - ενώ ήταν και ο πρωταγωνιστής στη νοκ-άουτ ρεβάνς για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο, όπου βρήκε δίχτυα δις απέναντι στην Μπάγερν.

Οι οπαδοί των «ρεντς» δεν παραλείπουν σε κάθε ευκαιρία να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη  τους προς τους παίκτες του συλλόγου φωνάζοντας συνθήματα, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, ένας το πήγε μερικά βήματα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός κωμικός Jim Daly, που έχει κατά καιρούς δημιουργήσει χιουμοριστικά βίντεο για τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου, κράτησε τη μελωδία από το γνωστό τραγούδι των ABBA “Money, Money, Money” και προσάρμοσε τους στίχους πάνω στον Mane.

Το αποτέλεσμα; Απολαυστικό…

Γιώργος Χ. Αναγνώστου