Μητέρα Σάλα: «Απαιτώ δικαιοσύνη για τον Εμιλιάνο»

Δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο γιο της, Εμιλιάνο Σάλα, ζητάει η Μερσέντες Ταφαρέλ, η οποία δήλωσε θυμωμένη και επιτέθηκε στην Κάρντιφ λέγοντας πως δεν έκανε τα απαραίτητα για να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά του Αργεντινού.



Μητέρα Σάλα: «Απαιτώ δικαιοσύνη για τον Εμιλιάνο»

Η κυρία Ταφαρέλ μίλησε και για το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης, λέγοντας πως η Κάρντιφ δεν δείχνει σεβασμό στον νεκρό γιο της με την στάση της να μην δώσει στη Ναντ τα χρήματα που χρειάστηκαν για την μεταγραφή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «L' Equipe»:

«Ναι είμαι θυμωμένη. Σίγουρα είμαι. Δεν τον πρόσεξαν καθόλου. Έναν παίκτη για τον οποίο δόθηκε ένα τόσο μεγάλο ποσό... Δεν τον πρόσεξαν όπως του άξιζε.

Έχουμε θέσει πολλά ερωτήματα και τώρα περιμένουμε απαντήσεις. Απαντήσεις για το αεροπλάνο, για τον πιλότο και το δυστύχημα. Είναι πολλά πράγματα που δεν μας είναι ακόμα ξεκάθαρα. Απαιτώ δικαιοσύνη για τον Εμιλιάνο. Το συμβόλαιο είχε υπογραφεί. Δεν ξέρω γιατί η Κάρντιφ δεν θέλει να δώσει τα λεφτά. Είδαμε φωτογραφίες με την υπογραφή του.

Αν το βλέπουμε ως ένδειξη ασέβειας προς την οικογένειά μας; Ναι, το βλέπουμε. Θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν δεν είχε υπογράψει. Αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να έχεις συμφωνήσει... Υπέγραψε μπροστά στον Τύπο, μπροστά σε όλους. Οπότε πρέπει να πληρώσουν. Βεβαίως και ψάχνουν και οι ίδιοι για να δουν τι έγινε. Μοιάζει λογικό. Αλλά πρέπει να κρατήσουν τον λόγο τους, η υπογραφή δεν γίνεται να σβηστεί.

Περιμένουμε να καταλάβουμε για τον τρόπο με τον οποίο αλλά και γιατί πέθανε. Υπό ποιες συνθήκες. Ποιανού είναι το λάθος;  Αυτό που λέω είναι πως θέλω δικαιοσύνη για τον γιο μου. Θέλω μόνο την αλήθεια. Θα αφήσουμε την δικαιοσύνη να αποφανθεί εάν επρόκειτο για κάποια αμέλεια, εάν έκανε κάποιος κάποιο λάθος και τότε θα πρέπει να τους κάνουν να το πληρώσουν».

Γιώργος Σιάφας