Με Καραγκούνη τα εγκαίνια στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Το Σάββατο στις 30 Μαρτίου (σ.σ. 15:30-Ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο νέο γήπεδο της Τότεναμ, με ομάδα θρύλων του συλλόγου να υποδέχεται την αντίστοιχη της Ίντερ! Το παρών θα δώσει και ο δικός μας, Γιώργος Καραγκούνης!  



Με Καραγκούνη τα εγκαίνια στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Το νέο σπίτι των «σπιρουνιών» θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του στις 3 Απριλίου για την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ αλλά το κλαμπ δεν θα μπορούσε να μεταβεί στη νέα εποχή χωρίς... προεόρτια!

Οι φίλοι του κλαμπ θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο γήπεδο λίγες ημέρες νωρίτερα για να παρακολουθήσουν παλιές δόξες του συλλόγου να αναμετρώνται με την επίσημη ομάδα βετεράνων της ιταλικής Ίντερ, η οποία θα εκπροσωπηθεί από ονόματα σαν αυτά των Χαβιέ Ζανέτι, Λοράν Μπλαν, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν και ¶λβαρο Ρεκόμπα. Προσκεκλημένος και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος τίμησε τα χρώματα των «νερατζούρι» από το 2003 έως το 2005.

Για λογαριασμό της Τότεναμ θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ρόμπι Κιν, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Ράφαελ Φαν ντε Φαρτ, ¶λαν Νίλσεν και Ντάρεν ¶ντερτον. Σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο event θα διατεθούν μόλις 45.000 εισιτήρια και όχι 62.062 που είναι η συνολική χωρητικότητα του σταδίου για δοκιμαστικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της Τότεναμ:

 

 

Γιάννης Τζιουμακλής