«Τέσσερις μεταγραφές για να ... ξεχαστεί το κενό του Έρικσεν»

Το μεταγραφικό του σχεδιασμό έχει ήδη αρχίσει να κάνει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έχοντας πρόθεση να ενισχύσει ουσιαστικά κάθε γραμμή της Τότεναμ, ενώ παράλληλα «πονοκέφαλο» του προκαλεί το κενό που πιθανώς να δημιουργήσει η φυγή του Έρικσεν.  



«Τέσσερις μεταγραφές για να ... ξεχαστεί το κενό του Έρικσεν»

Έπειτα από δύο αδρανή μεταγραφικά παράθυρα και με το νέο γήπεδο να ανοίγει σύντομα, ο Αργεντινός προπονητής των «σπιρουνιών» ήδη κάνει σχέδια για το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Παρά το γεγονός πως δημόσια έχει αποφύγει να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με την μεταγραφική αδράνεια της ομάδας του, αναστάτωση φαίνεται να του προκαλεί η έλλειψη μεταγραφών για το ρόστερ του. Πρώτη του μέριμνα είναι η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ, του κεντρικού αμυντικού και του σέντερ φορ.

Για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων, στο ραντάρ της Τότεναμ βρίσκονται οι Τζακ Γκρίλις, Κάρλος Σολέρ, Τζάροντ Μπόουεν και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ωστόσο, τρεις παίκτες από την παρούσα ομάδα, μοιάζουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποχώρησή τους από το Λονδίνο.

Ο λόγος φυσικά για τους Ντάνι Ρόουζ, Βίκτορ Γουανιάμα και Βίνσεντ Γιάνσεν, οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του 47χρονου προπονητή τους.

Επιπλέον, παρά την επικείμενη ενίσχυση του ρόστερ, ο Ποτσετίνο φαίνεται να «πονοκεφαλιάζει» για τις περιπτώσεις του πολύ σημαντικού Κρίστιαν Έρικσεν και του κεντρικού αμυντικού Τόμπι Αλντερβάιλερ. Οι σειρήνες από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης δελεάζουν τον 27χρονο Δανό, ο οποίος έχει ακόμη 12 μήνες στο συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς παίκτη να ανανεώσει.

Από την άλλη, η ρήτρα ύψους 27 εκατομμυρίων του Βέλγου δένει τα χέρια της διοίκησης της Τότεναμ, μιας και το ποσό είναι αρκετά χαμηλό για οποιονδήποτε θελήσει να τον κάνει δικό του.

Γιάννης Γατσούλης