Έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις ο Αζάρ!

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γουλβς για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ραούλ Χιμένεζ (56’) και Εντέν Αζάρ (90+2’) τα γκολ της συνάντησης!



Έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις ο Αζάρ!

Χωρίς νίκη στην έδρα των «μπλε» παραμένουν οι «λύκοι» στα χρόνια της Πρέμιερ Λιγκ (4 Ήττες-1 Ισοπαλία). Οι γηπεδούχοι παρέμειναν 6οι με 57 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση με 44.

Το ματς

Η Τσέλσι διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα των «λύκων». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το παιχνίδι δεν έχει να επιδείξει ούτε μια αξιόλογη φάση στα πρώτα 45 λεπτά, με το συγκρότημα του Σάρι να αναζητά μάταια διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ και τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε καθαρά παθητικό ρόλο.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δεν προδιέθετε κάτι διαφορετικό σχετικά με την εικόνα του ματς αλλά η αντεπίθεση των «λύκων» στο 56ο λεπτό έφερε τα πάνω κάτω! Το διώξιμο του Μπολί έδωσε την ευκαιρία στους Ζότα και Χιμένεζ να φτάσουν ως την περιοχή του Κέπα παίζοντας το ένα-δύο, με τον δεύτερο να χρίζεται σκόρερ στο τέλος της φάσης παρά την προβολή του Αθπιλικουέτα!

 

 

Η Τσέλσι προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά οι προσπάθειες των Ιγκουαΐν (57’) και Πέδρο (60’) σταμάτησαν στον Ρουί Πατρίσιο ενώ ο Πορτογάλος πορτιέρο απέκρουσε και το υπέροχο σουτ του Γουίλιαν στο 87ο λεπτό της συνάντησης! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ωστόσο ήταν ο Αζάρ που πήρε... το όπλο του και ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετικό δεξί σουτ εκτός περιοχής!

 

 

Οι συνθέσεις

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίς, Ρούντιγκερ, Έμερσον, Καντέ, Ζορζίνιο (72’ Γουίλιαν), Κόβατσιτς (56’ Λόφτους-Τσικ), Πέδρο (61’ Χάτζον-Οντόι), Ιγουαΐν, Αζάρ

Γουλβς: Πατρίτσιο, Σάις, Κόαντι, Μπολί, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Νέβες, Ότο, Μουτίνιο, Ραούλ Χιμένεζ (88’ Τραορέ), Ζότα (81’ Γκιμπς-Γουάιτ)

Σκόρερ

56’ Ραούλ Χιμένεζ, 90+2’ Αζάρ

Διαιτητής

Μάικ Όλιβερ

Γιάννης Τζιουμακλής