Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 0-1 (Ημίχρονο)

Μέσα σε ένα λεπτό έγινε... χαμός στο «King Power», με την Λέστερ να βρίσκεται απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας πίσω στο σκορ 1-0 την ώρα που ζητούσε πέναλτι στην αμέσως προηγούμενη φάση.



Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 0-1 (Ημίχρονο)

Ακόμη μία διαιτητική εμφάνιση που επηρεάζει τα πράγματα στην 27η αγωνιστική είχαμε στην έδρα των «αλεπούδων», με τον Άντονι Τέιλορ αρχικά να μην καταλογίζει πέναλτι (50-50) υπέρ των γηπεδούχων και στην συνέχεια να δίνει φάουλ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της συνάντησης, ίδιο (φάουλ) με μια φάση στην οποία νωρίτερα είχε δείξει «παίζετε».

«Εκεί δεν μου το έδωσες, τώρα το δίνεις», του λέει ο Γουίλφιρντ Ζαχά του Άγγλου διαιτητή, «εκεί δεν το έδωσες και τώρα μας κρεμάς», του λέει μέσες-άκρες ο Κάσπερ Σμάιχελ, με την ομάδα του Ρόι Χότζον (γηραιότερος προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ πλέον) να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Μισί Μπατσουαγί (ντεμπούτο ως βασικός), που έβαλε το πόδι του σε σκοτωμένο σουτ και με το γόνατο άλλαξε πορεία στην μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα.

Γιώργος Σιάφας