Αβέβαιο το μέλλον του Γουίλιαν στην Τσέλσι

Την πόρτα της εξόδου από το Στάμφορντ Μπριτζ είναι πολύ πιθανό να διαβεί στο τέλος της σεζόν ο Γουίλιαν, καθώς η Τσέλσι φαίνεται έτοιμη να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο, αν ο ίδιος δεν συμφωνήσει στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.  



Αβέβαιο το μέλλον του Γουίλιαν στην Τσέλσι

Η υπόθεση της παραμονής του Γουίλιαν στην Τσέλσι παίρνει νέα τροπή, μιας και ο Βραζιλιάνος μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει παρελθόν από τους Λονδρέζους, σε περίπτωση που αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης με την ομάδα του μέχρι και το 2021.

Σύμφωνα με την Mirror, η Τσέλσι εμφανίζεται διστακτική στο θέμα της παραμονής του Γουίλιαν στο Λονδίνο, λόγω και της πολιτικής που ακολουθείται με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ που ξεπερνούν τα 30 έτη της ηλικίας τους.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτή η μερική απροθυμία της Τσέλσι μπορεί να οδηγήσει στην έξοδο τον Γουίλιαν, με την Παρί Σεν Ζερμέν να περιμένει στην...γωνία, θέλοντας να ολοκληρώσει ό,τι δεν κατάφερε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ύστερα και από την συγκεκριμένη εξέλιξη, το καλοκαίρι αποκτά πλέον ιδιαίτερη σημασία για τους «μπλε», καθώς η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι είναι πολύ πιθανό να χάσει δύο από τα βασικότερα γρανάζια της επιθετικής της λειτουργίας, μετά και την διαφαινόμενη μετακίνηση του Εντέν Αζάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Γιάννης Γιανναράκης