Απίστευτο: Tην τελευταία στιγμή άλλαξε ο πιλότος στο αεροπλάνο του Σάλα

Κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερες λεπτομέρειες της μοιραίας πτήσης του Εμιλιάνο Σάλο βγαίνουν στην επιφάνεια! Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως ο πιλότος δεν είχε δίπλωμα και μάλιστα αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον αρχικό πιλότο που είχε αναλάβει την πτήση!  



Απίστευτο: Tην τελευταία στιγμή άλλαξε ο πιλότος στο αεροπλάνο του Σάλα
Ο ατζέντης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγνοείται από τις 21 Ιανουαρίου, ανέφερε είχε ζητήσει από τον Ντιν Χέντερσον να πιλοτάρει το αεροπλάνο που θα μετέφερε τον πελάτη του στο Κάρντιφ.
 
Τελικά και ενώ ο πιλότος δέχτηκε, στη συνέχεια αποφάσισε να πληρώσει έναν συνάδελφό του, το οποίου μάλιστα το δίπλωμα δεν επέτρεπε τέτοια πτήση, με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί τελικά ο 50χρονος, Ντέιβ Ίμποτσον στο ιδιωτικό αεροσκάφος που εξαφανίστηκε και του οποίου δεν έχει βρεθεί ούτε το παραμικρό ίχνος.
 
Μάλιστα, ο Χέντερσον πλήρωσε κανονικά τα έξοδα της πτήσης και το ξενοδοχείο όπου θα διέμενε ο πιλότος που τελικά «πέταξε» μαζί με τον Σάλα, αφού, ο άνθρωπος που βρέθηκε στο τιμόνι του αεροσκάφους το μοιραίο απόγευμα, είχε πει ότι... έχασε την κάρτα με την οποία θα πλήρωνε.
 
Ο Ντέιβ Ίμποτσον, παραμονές της μεταφοράς του Σάλα στο Κάρντιφ, μέσω social media, δήλωνε ... σκουριασμένος και είχε αντιληφθεί κατά την πτήση του στη Ναντ για να πάρει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ότι συνάντησε δυσκολίες στον τρόπο προσγείωσης με την τεχνολογία που είχε το αεροσκάφος...