Φάμπρεγας: «Εγώ ήρθα στη Μονακό για τον Ανρί, αλλά...»

Ο Σεσκ Φάμπρεγας έφυγε από την Τσέλσι για να βοηθήσει τον Τιερί Ανρί στη Μονακό κι έπειτα από λίγες μέρες είδε τον Γάλλο προπονητή ν' απολύεται από τον σύλλογο του Πριγκηπάτου, σε μια εξέλιξη που δυσαρέστησε τον πρώην χαφ των «μπλε», αλλά την κατανόησε απόλυτα...  



Φάμπρεγας: «Εγώ ήρθα στη Μονακό για τον Ανρί, αλλά...»

Ο Φάμπρεγας έκλεισε τον κύκλο του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και αποχαιρέτησε την Πρέμιερ Λιγκ αποχωρώντας από την Τσέλσι ως εξαιρετικός φίλος και ως ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε και άφησε το στίγμα του στο αγγλικό ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή που τον είχε κάνει η Άρσεναλ δικό της από τη Masia, πριν από αρκετά χρόνια.

Πλέον, μετακινήθηκε στη Μονακό έπειτα και από κάλεσμα του φίλου του, Τιερί Ανρί, με τον τελευταίο όμως ν' απολύεται ελάχιστες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ισπανού.

«Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν υπάρχει υπομονή και κανείς δεν περιμένει κανέναν. Εγώ ήρθα στην ομάδα γιατί με πήρε τηλέφωνο ο Ανρί και ήταν σημαντικός παράγοντας η δική του παρουσία εδώ. Δυστυχώς ο Τιερί δεν είχε το χρόνο να κάνει τα πράγματα έτσι όπως τα ήθελε εκείνος. Τώρα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ξεκινάμε κάτι καινούριο με τον Ζαρντίμ στον πάγκο» ανέφερε ο Φάμπρεγας.

Κώστας Ζάλιαρης