Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 2-0 (Ημίχρονο)

Με σκορ 2-0 προηγείται η Κρίσταλ Πάλας της Τότεναμ στο «Σέλχαρστ Παρκ» μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού για τον 4ο γύρο του FA Cup.



Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 2-0 (Ημίχρονο)

Οι «αετοί» έχουν αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στους «16» του θεσμού, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να βρουν απαντήσεις στα τέρματα των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε στο 9ο μόλις λεπτό ο Κόνορ Γουίκαμ, ο οποίος επανέρχεται έπειτα από μακροχρόνια απουσία λόγω τραυματισμού (σ.σ. ρήξη χιαστών) και ξεκινά στη βασική ενδεκάδα έπειτα από 792 μέρες ενώ βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο του 2016 (799 μέρες) όταν και είχε σκοράρει απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το 2-0 σημείωσε ο Άντρος Τάουνσεντ από τα έντεκα μέτρα εκμεταλλευόμενος το... ανόητο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γουόκερ-Πίτερς, ο οποίος προσπάθησε να ανακόψει σέντρα προβάλλοντας το αριστερό του χέρι.

Στο 44ο λεπτό τα «σπιρούνια» απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ, αφού ο Κίεραν Τρίπιερ έστειλε στις... πινακίδες το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Πάτρικ Φαν Άανχολντ ανατρέποντας τον Χουάν Φόιθ.

Γιάννης Τζιουμακλής