Θύμα έκπληξης και η Γουέστ Χαμ!

Μετά τον αποκλεισμό της Έβερτον από την Μίλγουολ, θύμα δυσάρεστης έκπληξης στο Κύπελλο Αγγλίας έπεσε και η Γουέστ Χαμ, η οποία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την Γουίμπλεντον στο σκοράρισμα και ηττήθηκε με το βαρύ 4-2!



Θύμα έκπληξης και η Γουέστ Χαμ!

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μπορεί να μην προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισιον, ωστόσο είδε την ενδεκάδα που παρέταξε να... κοιμάται στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και βρέθηκε να χάνει 3-0!

Οι βάσεις για την σπουδαία επικράτηση των γηπεδούχων μπήκαν στο 34ο και το 41ο λεπτό, με τον Σκοτ Γουάγκσταφ να επιστρέφει και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να κάνει ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ (46'). Κάπου εκεί ξύπνησαν τα «σφυριά» που υπό την απειλή του διασυρμού πίεσαν για να ξαναμπούν στην διεκδίκηση έστω κάποιας από της χαμένης τους... αξιοπρέπειας,

Δεν άργησε να ανοίξει λογαριασμό στο ματς για την Γουέστ Χαμ ο Λούκας Πέρεθ (57'), ενώ με το τέρμα του Φελίπε Άντερσον (71') είχαμε και πάλι παιχνίδι. Ωστόσο πάνω στον πανικό της ομάδας του πρώην τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι, η Γουίμπλεντον βρήκε την ευκαιρία να πετύχει και τέταρτο τέρμα στο 88' για να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Γιώργος Σιάφας