Οριστικό: Μένει ο Αρναούτοβιτς!

Παίκτης της Γουέστ Χαμ θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, ξεκαθαρίζοντας πως σκέφτηκε πολύ το μέλλον του, αλλά αποφάσισε να βάλει στην άκρη τη συμφέρουσα προσφορά που είχε από την Κίνα, παραμένοντας στο Λονδίνο για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν!  



Οριστικό: Μένει ο Αρναούτοβιτς!

Ο διεθνής φορ των «σφυριών» έγινε αποδέκτης τρομερά δελεαστικής πρότασης από ομάδα της Κίνας πριν από λίγο καιρό και μάλιστα, το ποσό, ήταν συμφέρον και για τη Γουέστ Χαμ σε περίπτωση που αποφάσιζε εκείνη να τον παραχωρήσει.

Ο σύλλογος έδωσε άδεια στον παίκτη ώστε να συζητήσει με τους Κινέζους και να πάρει την τελική του απόφαση, η οποία, ωστόσο, ήταν να συνεχίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρναούτοβιτς:

«Αγαπητοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ. Δεν είναι μυστικό πλέον ότι υπάρχει μια προσφορά για εμένα που είναι ιδιαίτερα δελεαστική. Έχω δώσει το 100% στη Γουέστ Χαμ, όμως, χρειάστηκα λίγο χρόνο να μιλήσω με την ομάδα, τη σύζυγό μου και την οικογένειά μου. Έχω αποφασίσει πλέον να βάλω ένα τέλος σε όλες αυτές τις φήμες.

Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και το μόνο που έμαθα στη ζωή μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Είναι ξεκάθαρο ότι αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στο Λονδίνο και τη Γουέστ Χαμ και το έχουν αντιληφθεί αυτό οι οπαδοί του κλαμπ.

Ο σύλλογος μου έδειξε τη σωστή κατεύθυνση από τη μέρα που με απέκτησε και θέλω να βάλω πλέον στην άκρη τις προσφορές και να βοηθήσω την ομάδα να σκαρφαλώσει όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία και να κυνηγήσουμε το Κύπελλο. Ας επικεντρωθούμε στο υπόλοιπο κομμάτι της σεζόν και ας αφήσουμε τις μπουρμπουλήθρες να πετάξουν»!

Κώστας Ζάλιαρης