Ζόρισε η υπόθεση Ντε Γιόνγκ για τη Σίτι...

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 66 εκατομμυρίων λιρών για τη απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ φέρεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά ο αγγλικός σύλλογος δεν προσφέρει τόσα χρήματα...  



Ζόρισε η υπόθεση Ντε Γιόνγκ για τη Σίτι...

Πρόθυμη να κάνει δικό της με κάθε κόστος τον 21χρονο Ολλανδό διεθνή είναι η γαλλική ομάδα. Ωστόσο οι Παριζιάνοι, ξέρουν πως απέναντι έχουν τόσο τη Μπαρτσελόνα, όσο και τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον παίκτη να επιθυμεί να μετακινηθεί στους «πολίτες» και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αν και η πρώτη προσπάθεια της Παρί για την απόκτηση του Ντε Γιόνγκ έληξε άδοξα, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του «Αίαντα» αλλά και να κάμψουν την αντίσταση του νεαρού αμυντικού, ο οποίος όπως δήλωσε παρά τα όσα έχουν ακουστεί δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Άμστερνταμ πριν το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για την φημολογία της μεταγραφής, χαρακτηρίζοντας την μια δύσκολη περίπτωση από την στιγμή που στο παιχνίδι βρίσκονται μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και ιδιαίτερα η Μπαρτσελόνα.

Χρήστος Κατριμουστάκης