Γ. Τουρέ: «Κακή επιλογή ο Ολυμπιακός»

Κακή επιλογή χαρακτήρισε την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Γιαγιά Τουρέ, που δήλωσε έτοιμος να παίζει μέχρι τα 42 του χρόνια εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες και σίγουρος πως μπορεί να το κάνει για τουλάχιστον ακόμη διετία.



Γ. Τουρέ: «Κακή επιλογή ο Ολυμπιακός»

Ο 35χρονος Ιβοριανός μέσος συνεχίζει να ψάχνει ομάδα και το... διατυμπανίζει, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται εφόσον βρεθεί κάποιος νέος σύλλογος.

Όσον αφορά τους «ερυθρόλευκους» είπε πως συνάντησε κάτι διαφορετικό από αυτό που περίμενε και αυτός είναι ο λόγος που έφυγε μετά από μόλις τρεις μήνες παρουσίας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Δεν είναι το τέλος σε καμία των περιπτώσεων. Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Πήγα στον Ολυμπιακό και έφυγα γιατί δεν ήμουν χαρούμενος. Η νοοτροπία ήταν διαφορετική. Ήταν μια κακή επιλογή για μένα. Ήταν συναισθηματική γιατί εκεί ξεκίνησα και ήθελα να δώσω κάτι στον κόσμο. Είμαι πολύ γνωστός ανά τον κόσμο και ήθελα να επιστρέψω κάποια πράγματα, αλλά όταν πήγα εκεί δεν αντίκρυσα αυτό που περίμενα.

Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ. Εάν είναι δυνατό θέλω να συνεχίσω να παίζω για τουλάχιστον ένα με δύο χρόνια. Θα δούμε. Νομίζω πως με τον νέο ανταγωνισμό και με τη σωστή νοοτροπία ένας παίκτης μπορεί να παίζει μέχρι τα 42», ανέφερε.

Γιώργος Σιάφας