Επέστρεψε στον ίσιο δρόμο η Σίτι, νίκη-ανάσα για Μπέρνλι...

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με σκορ 3-1 στο «Σεντ Μέριζ» της Σαουθάμπτον. Βαθμολογική ένεση και για την Μπέρνλι, η οποία υπέταξε εντός έδρας τη Γουέστ Χαμ με σκορ 2-0...



Επέστρεψε στον ίσιο δρόμο η Σίτι, νίκη-ανάσα για Μπέρνλι...

Οι πρωταθλητές Αγγλίας επέστρεψαν στη δεύτερη θέση, αφού με το σημερινό αποτέλεσμα έφτασαν τους 47 βαθμούς και προσπέρασαν την Τότεναμ η οποία μετρά 45. Στο -7 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ η ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Για τους «clarets» του Σον Ντάις πρόκειται για την τέταρτη φετινή νίκη, η οποία τους φέρνει αυτή τη στιγμή στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, όσους δηλαδή μετρά και η Σαουθάμπτον που «κάθεται» μια θέση πάνω...

Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Οι «πολίτες» πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Νταβίντ Σίλβα να σκοράρει από κοντινή απόσταση στο 10 λεπτό, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του έτερου Σίλβα, Μπερνάρντο. Οι «Άγιοι» ισοφάρισαν στο 37' αφού η αδράνεια του Ζιντσένκο επέτρεψε στον Χόιμπεργκ να «κλέψει» την μπάλα και να βρει δίχτυα με ευθύβολο σουτ.

Το 2-1 διαμορφώθηκε στο 45΄με αυτογκόλ του Γουόρντ-Πράους, ο οποίος παρενέβη στη σέντρα του Στέρλινγκ και έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ενώ το 3-1 σημείωσε με κεφαλιά ο Αγουέρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από σέντρα του Σιντσένκο.

Με δέκα παίκτες έμειναν οι γηπεδούχοι στο 85ο λεπτό,  αφού το σκληρό μαρκάρισμα του Χόιμπεργκ στον Φερναντίνιο ανάγκασε τον Πολ Τίρνι να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ 2-0

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο μόλις λεπτό! Ο Μπαρνς  «έσπασε» την μπάλα με κεφαλιά στον Κρις Γουντ, ο οποίος στόπαρε ανενόχλητος μέσα στην μεγάλη περιοχή και άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Σον Ντάις.

Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 34ο λεπτό, με την άμυνα των «σφυριών» να πιάνεται ξανά αδιάβαστη και τον Ντουάιτ ΜακΝίλ να σκοράρει με προβολή στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Γουέστγουντ...

Γιάννης Τζιουμακλής