Νίκη... τετράδας για Τσέλσι!

Με σκορ 1-0 επικράτησε η Τσέλσι της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» για την 20 αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το γκολ του Ενγκολό Καντέ στο 51ο λεπτό ήταν αρκετό για το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Σάρι...



Νίκη... τετράδας για Τσέλσι!

Με το σημερινό αποτέλεσμα οι «μπλε» εκμεταλλεύτηκαν τη χθεσινή συντριβή της Άρσεναλ από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» (5-1) και εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι που δοκιμάζεται σήμερα στο «Σεντ Μέριζ» απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Η καταπληκτική μπαλιά του Νταβίντ Λουίζ στο 51ο ανέδειξε για άλλη μια φορά τις επιθετικές αρετές του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος στόπαρε με το στήθος και βρήκε δίχτυα με αριστερό σουτ. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό τέρμα του Γάλλου, ο οποίος συνεχίζει να δικαιώνει την «καλοκαιρινή» απόφαση του Σάρι να τον χρησιμοποιεί στις θέσεις μπροσά από το «6» που είχε... παρκάρει πέρυσι.

Η Κρίσταλ Πάλας λίγο έλειψε πάντως να ισοφαρίσει το 88ο λεπτό με τον Γουίκαμ, ο οποίος «συναντήθηκε» με την μπάλα εντός περιοχής αλλά το τελείωμά του πέρασε εκτός στόχου.

Οι συνθέσεις

Κρίσταλ Πάλας: Γκαϊτά, Τόμκινς, Σακχό, Φαν Άανχολντ, Γουαν- Μπισάκα, Σλουπ (69’ Γουίκαμ), Μιλιβόγιεβιτς, Τάουνσεντ, ΜακΆρθουρ, Κουγιατέ (78’ Μέγιερ), Ζαχά

Τσέλσι: Κέπα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Μπάρκλεϊ (88’ Κόβασιτς), Καντέ, Ζορζίνιο, Γουίλιαν (82’ Έμερσον), Αζάρ, Ζιρού (76’ Μοράτα)

Σκορερ

Καντέ 51’

Διαιτητής

Κρεγκ Πόουσον

Γιάννης Τζιουμακλής