Παιδάκια αρνήθηκαν τη φανέλα του Μίλνερ και την έδωσαν σε ΑΜΕΑ!

Σε μια σπουδαία κίνηση προέβησαν δύο μικροί οπαδοί της Λίβερπουλ, που ζήτησαν από τον Τζέιμς Μίλνερ να μην παραλάβουν αυτοί τη φανέλα του μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Γουλβς, αλλά ο κύριος με αναπηρία που καθόταν μπροστά τους σε όλο το ματς.



Παιδάκια αρνήθηκαν τη φανέλα του Μίλνερ και την έδωσαν σε ΑΜΕΑ!

Ο Άγγλος μέσος πήγε να κάνει δύο πιτσιρίκια χαρούμενα κι εκείνα στο κλίμα των εορτών (αλλά και λόγω της καλής ανατροφής που λογικά έχουν πάρει από το στενό τους περιβάλλον) την... πάσαραν στον μπροστινό τους.

Υπερήφανος ο πατέρας, έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά εκτίμησα το ότι ο Τζέιμς Μίλνερ ήρθε για να δώσει τη φανέλα του στα παιδιά μου σήμερα, αλλά νιώθω ακόμη μεγαλύτερη υπερηφάνεια που είπαν στον σεκιουριτά να την δώσει στον άνθρωπο που καθόταν μπροστά μας σε αναπηρικό», ενώ από την πλευρά του ο Μίλνερ υποσχέθηκε δώρα στα δύο πιτσιρίκια, αρκεί να... τα κρατήσουν.

«Υπέροχη χειρονομία από τα δύο παιδιά. Θα σας στείλω μερικές φανέλες. Και εάν τις δώσετε κι αυτές τότε σίγουρα θα πάρω το μήνυμα», έγραψε ο... τρολο-Μίλνερ, που σου λέει, πάει, πέρασε η μπογιά μου.

Γιώργος Σιάφας