Τα λόγια του Σόλσκιερ, στην καρδιά κάθε οπαδού της Γιουνάιτεντ (vid)

Από τις πρώτες του κουβέντες ως νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξε γιατί προτιμήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας ν' αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο. «Είναι υπόδειγμα συλλόγου, οικογένεια, με ιστορία, με καλό ποδόσφαιρο και χρέος τη νίκη...» είπε ο Νορβηγός.  



Τα λόγια του Σόλσκιερ, στην καρδιά κάθε οπαδού της Γιουνάιτεντ (vid)

«Θα προσπαθήσω ώστε οι ποδοσφαιριστές ν' απολαύσουν ξανά το ποδόσφαιρο που παίζουν και ο κόσμος ν' ανυπομονεί να δει την ομάδα. Αισθάνομαι ότι πραγματικά επέστρεψα στο σπίτι. Η Γιουνάιτεντ είναι υπόδειγμα κλαμπ, οικογένεια, παράδοση, ιστορία, να παίρνουν ευκαιρίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές, να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε.

Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο με τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και έχουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Επίσης έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο» ήταν τα λόγια του νέου 45χρονου κόουτς στην πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων διαβόλων», ενώ, έδειξε αισιόδοξος και για την κόντρα με την Παρί στους «16» του Champions League:

«Όταν έβλεπα την κλήρωση δεν ήξερα τι συμβαίνει στην ομάδα εδώ, αλλά είναι τεράστια ευκαιρία για εμάς. Βραδινές αναμετρήσεις, σπουδαίοι παίκτες στο γήπεδο, είναι κάτι τέτοιες νύχτες για τις οποίες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο προσκήνιο. Ανυπομονώ...».

Κώστας Ζάλιαρης