«Είναι ιδιαίτερο που δανείσαμε τον Σόλσκιερ στην Γιουνάιτεντ»

Για τον «ιδιαίτερο», όπως τον χαρακτήρισε, δανεισμό του Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μόλντε, Όιστεν Νέερλαντ.



«Είναι ιδιαίτερο που δανείσαμε τον Σόλσκιερ στην Γιουνάιτεντ»

«Είναι πολύ ιδιαίτερο που δανείσαμε τον Σόλσκιερ στην Γιουνάιτεντ. Το τελευταίο 24ωρο ήταν γεμάτο με τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους και από τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ. Τον δανείσαμε και αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο.

Φυσικά και είναι ασυνήθιστο. Όταν απολύθηκε ο Μουρίνιο σκεφτήκαμε ότι θα ακούσουμε το όνομά του για την διαδοχή, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα μας καλέσει ο CEO της Γιουνάιτεντ. Όλα πήγαν καλά, συζητήσαμε μερικούς όρους και συμφωνήσαμε. Υπέγραψε τριετές πριν μία εβδομάδα, αλλά ήμασταν αρκετά ανοιχτοί και ευέλικτοι. Μπορεί να μην ήταν εύκολο να πρέπει να τον δώσουμε κατευθείαν μετά τη νέα συμφωνία, αλλά είναι μια τεράστια ευκαιρία για εκείνον και σίγουρα κάτι θετικό για εμάς.

Μπορούν να περιμένουν έναν καλό προπονητή που έχει θετική αύρα, πάντα ένα χαμόγελο στο αποδυτήρια και ευγένεια στις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά που προσφέρει έντονη επιθετικότητα και διασκέδαση μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να πάνε καλά και για τους δυο τους τα πράγματα», ανέφερε.

Γιώργος Σιάφας