Θέλει να κρατήσει Λουίζ και Φαμπρεγας ο Σάρι!

Κάθε άλλο παρά… τελειωμένοι από την Τσέλσι είναι οι Νταβίντ Λουίζ και Σεσκ Φάμπρεγας, αφού ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι υποστήριξε πως θέλει να κρατήσει και τους δύο ρόστερ!  



Θέλει να κρατήσει Λουίζ και Φαμπρεγας ο Σάρι!

Τη στιγμή που οι «μνηστήρες» για τους δύο ποδοσφαιριστές αυξάνονται, ο κόουτς των «μπλε» επιχείρησε να τους… προσγειώσει, παραδεχόμενος παράλληλα και τις δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα για να πείσει τους ποδοσφαιριστές να μείνουν.

«Μίλησα με την ομάδα πριν από ένα μήνα. Ξέρω πολύ καλά ότι οι υποθέσεις τους δεν είναι εύκολες, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να τους κρατήσουμε και τους δύο. Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Είναι δύσκολο να βρεις έναν κεντρικό αμυντικό του επιπέδου του Λουίζ και έναν κεντρικό μέσο με την τεχνική του Φάμπρεγας, οπότε ναι θεωρώ ότι πρέπει να μείνουν σε εμάς», ήταν το σχόλιο του Σάρι, ο οποίος ωστόσο παραδέχτηκε ότι η δυσκολία για τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών εντοπίζεται στη χρονική διάρκειά τους:

«Για αυτό το λόγο είναι δύσκολο, επειδή και οι δύο έχουν ξεπεράσει τα 30 χρόνια. Η ομάδα θέλει συμβόλαια μικρής διάρκειας και εκείνοι μεγαλύτερης. Μπορούμε, νομίζω, να βρούμε λύση».