Σμάιχελ: «Είμαι περήφανος για όλους στη Λέστερ» (video)

Περήφανος για το χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι συμπαίκτες του, στις δύσκολες μέρες που περνούν μετά τον χαμό του Βιχάι Σριβανταναπράμπα, και πήραν τη νίκη επί της Kάρντιφ (0-1) εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ!  



Σμάιχελ: «Είμαι περήφανος για όλους στη Λέστερ» (video)

Ο έμπειρος τερματοφύλακας εμφανίστηκε ακόμη μία φορά συντετριμμένος, όμως τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιπες «αλεπούδες» κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να το αφιερώσουν στον αδικοχαμένο ιδιοκτήτη του συλλόγου.   

«Νιώθω περήφανος. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους, αλλά ο τρόπος που ο καθένας στην ομάδα διαχειρίστηκε τον εαυτό του είναι ακόμη μία απόδειξη της οικογένειας που έχτισε ο Βιχάι. Ήταν δύσκολο για εμάς και νιώθω πολύ περήφανος για τον τρόπο που αγωνίστηκαν όλοι και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν. Είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς για εκείνον», ήταν το πρώτο σχόλιο του Δανού τερματοφύλακα που συνέχισε:

«Αντιλαμβάνεσαι ότι ελάχιστοι άνθρωποι στη ζωή σου σε επηρεάζουν πραγματικά. Είχε μεγάλη επιρροή στη ζωή μου και μπορείτε να δείτε από τις αντιδράσεις και σε πόσων ακόμα. Είναι ένας άνθρωπος που είμαστε περήφανοι που γνωρίσαμε. Σκεφτόμαστε την οικογένειά του. Είμαστε όλοι πληγωμένοι, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε τι τραβάνε εκείνοι! Θέλαμε να νικήσουμε για εκείνον και την οικογένειά του».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις: