Έπεσε... στο ίσιωμα ο Λόβρεν, ξεκαρδίστηκε ο Μίλνερ (Video)

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Ντέγιαν Λόβρεν στο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στην Κάρντιφ, με τον Τζέιμς Μίλνερ να αρπάζει την ευκαιρία για να του κάνει χαβαλέ στο Instagram.



Έπεσε... στο ίσιωμα ο Λόβρεν, ξεκαρδίστηκε ο Μίλνερ (Video)

Ο μέσος των «κόκκινων» έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την εμφάνιση και τη νίκη με σκορ 4-1, για να... απονείμει στον Κροάτη στόπερ το βραβείο για την πιο χιουμοριστική στιγμή της σεζόν.

Πρέπει να γελούσε μόνος του ο Μίλνερ, που αναρωτήθηκε περιπαιχτικά για το εάν ο συμπαίκτης του τρέχει σε κάποιο 3-legged race (σ.σ όταν δύο άτομα δένουν μαζί με σχοινί ο καθένας το δεξί και αριστερό τους πόδι και τρέχουν μαζί κόντρα σε άλλα ζευγάρια που έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας).

«Είναι δεμένα τα κορδόνια του;», αναρωτήθηκε επίσης ο Μίλνερ, που δεν έχασε μια ακόμη ευκαιρία για να σπάσει πλάκα στα αποδυτήρια. Το στιγμιότυπο πόσταρε και ο ίδιος ο Λόβρεν, που προφανώς δεν τον ένοιαζε από την στιγμή που δεν έπαθε κάποιο κακό η ομάδα του. «Κακός συγχρονισμός στην βουτιά», έγραψε ο αμυντικός της Λίβερπουλ, με τον αδερφό του να του σχολιάζει πως πάντα βρίσκει κάποιον τρόπο για να τον συζητούν.

Δείτε το ποστάρισμά του:

 

 

Γιώργος Σιάφας