Κάρικ: «Δεν ισχύει ότι οι παίκτες μας δεν προσπαθούν»

Θέση για την κριτική που ασκείται στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, Μάικλ Κάρικ, ο οποίος είπε πως κανείς δεν είναι αδιάφορος, λέγοντας παράλληλα τα καλύτερα για τον Πορτογάλο τεχνικό.



Κάρικ: «Δεν ισχύει ότι οι παίκτες μας δεν προσπαθούν»

Αναλυτικότερα:

«Το να είσαι παίκτης της Γιουνάιτεντ έχει απαιτήσεις και στις μέρες μας μπορεί να κάνεις το παραμικρό και να κριθείς γι’ αυτό. Τα παιδιά είναι άνθρωποι και οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Είναι πολύ εύκολο να αρχίσεις να λες ότι κάποιοι δεν δίνουν όλον τους τον εαυτό, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωσή μας.

Εγώ προσφέρω την βοήθειά μου στον προπονητή. Φτάνω κατά τις 08:15 για να τον βοηθήσω να σχεδιάσει την προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι. Ό,τι κι αν χρειαστεί, είμαι εκεί για να τον βοηθήσω. Προφανώς και προτείνω πράγματα όταν είναι η σωστή στιγμή, αλλά το σημαντικότερο είναι η στήριξη καθώς επίσης το ότι όλοι μαθαίνουμε πράγματα.

Ο Μουρίνιο ήταν πάντα φανταστικός μαζί μου. Είναι λίγο παράξενη η φάση για μένα γιατί είναι η πρώτη μου δουλειά μετά την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής γιατί ακόμη μαθαίνω, αλλά την ίδια ώρα έχω ευθύνες γιατί όπως και να έχει είναι μια δουλειά. Ο Μουρίνιο πάντως είναι εξαιρετικός μαζί μου. Μου δίνει έναν σωρό πράγματα να κάνω και την ίδια ώρα προσπαθεί να με κάνει να αναπτυχτώ. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από αυτόν».

Γιώργος Σιάφας