Γκουαρντιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι υπεύθυνη για την ασφάλειά μας»

Tο ενδεχόμενο νέας επίθεσης στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι από οπαδούς της Λίβερπουλ σχολίασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.



Γκουαρντιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι υπεύθυνη για την ασφάλειά μας»

Οι «πολίτες» θα βρεθούν την Κυριακή (7/10) στο «Άνφιλντ» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ και όπως είναι λογικό, υφίσταται μια ανασφάλεια για πιθανή επανάληψη των επεισοδίων που έλαβαν χώρα τον περασμένο Απρίλιο πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League.

Η διοίκηση των φιλοξενούμενων προτίθεται να τοποθετήσει 15 κάμερες στην εξωτερική πλευρά του πούλμαν που θα μεταφέρει την ομάδα, η διαδρομή που αυτό θα ακολουθήσει αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και ο Γκουαρντιόλα πήρε θέση 48 ώρες πριν τη σέντρα…

«Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και όχι εμένα. Ο καλύτερος τρόπος για να μην υπάρξουν επεισόδια είναι οι οπαδοί να έχουν εισέλθει στο Άνφιλντ» ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πρόθεση των οπαδών της Σίτι να ακολουθήσουν τη διαδρομή του λεωφορείου για να προστατέχουν την ομάδα τους!

«Γιατί να μας προστατέψουν οι οπαδοί μας; Με δουλεύετε; Δεν θα έπρεπε να χρειαζόμαστε καν τη συνοδεία της αστυνομίας για να εισέλθουμε φτάσουμε με ασφάλεια στο γήπεδο» τα λόγια του.

Ιωάννης Τζιουμακλής