Ρίχνουν «γέφυρες» με Μπάρτον

Ορθάνοιχτη είναι η πόρτα της Νιούκαστλ για τον Τζόι Μπάρτον! Ο Άλαν Πάρντιου τοποθετήθηκε αναφορικά με το θέμα που απασχολεί τον τελευταίο καιρό τις «καρακάξες» και παρά τον πρόσφατο διαπληκτισμό των δύο πλευρών, φαίνεται πως ο προπονητής του συλλόγου κάνει προσπάθεια να ρίξει «γέφυρες» με τον έμπειρο μέσο.



Ρίχνουν «γέφυρες» με Μπάρτον

Ο Μπάρτον βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», αφού ο σύλλογος έχει βάλει πωλητήριο στον παίκτη από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού και συν τοις άλλοις, ουδέποτε έγινε κουβέντα για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του 28χρονου άσου με την ομάδα κανονικά έληγε σε ένα χρόνο, ωστόσο, έπειτα από τις τελευταίες δημοσιεύσεις του ποδοσφαιριστή στο «twitter» και όσα καταλόγισε στη διοίκηση της Νιούκαστλ, έχει ληφθεί η απόφαση να μην υπάρξει καμία οικονομική απαίτηση.

Μάλιστα, ο Μπάρτον προπονείται πλέον με τη δεύτερη ομάδα των «καρακαξών» σε μια μορφή τιμωρίας από τη διοίκηση, ωστόσο, ο Άλαν Πάρντιου αρνήθηκε να κλείσει οριστικά την πόρτα στον έμπειρο ποδοσφαιριστή και όπως τόνισε στη μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: «Ο Τζόι προπονείται με τη δεύτερη ομάδα αυτές τις μέρες, ωστόσο, μπορεί ανά πάσα στιγμή και πάλι να επιστρέψει στην πρώτη. Δεν κλείνω ποτέ την πόρτα σε κανέναν ποδοσφαιριστή και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε στον Μπάρτον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλαν Πάρντιου.