Παρέα με τους εργάτες ο Κλοπ στην έναρξη των έργων για το νέο προπονητικό της Λίβερπουλ! (pics)

Η Λίβερπουλ αλλάζει εποχή και σε ό,τι αφορά στο προπονητικό της κέντρο μετά το «ok» που έλαβε για την έναρξη εργασιών ανακατασκευής στο Kirkby, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι παρών στο χώρο και να δίνει το σύνθημα για την έναρξη των εργασιών!  



Παρέα με τους εργάτες ο Κλοπ στην έναρξη των έργων για το νέο προπονητικό της Λίβερπουλ! (pics)

Η επέκταση του Kirkby θα σημάνει και την ιστορική μετακίνηση της πρώτης ομάδας της Λίβερπουλ κοντά στα τμήματα υποδομής της όσον αφορά στις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Με το απαραίτητο προστατευτικό κράνος και το ειδικό μπουφάν ώστε να διακρίνεται, ο «Kloppo» βρέθηκε μαζί με το τεχνικό τιμ στο σημείο απ' όπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ μίλησε και στους ανθρώπους που για τον επόμενο καιρό θα φροντίσουν ώστε το προπονητικό κέντρο να πάρει τη μορφή που αρμόζει στο μέγεθος της Λίβερπουλ.

Μόλις ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, οι εγκαταστάσεις των «κόκκινων» θα έχουν φτάσει πλέον σε έκταση 9.200 τετραγωνικών μέτρων με νέα γήπεδα προπονήσεων, δυο γυμναστήρια, έναν χώρο τεραστίων διαστάσεων για απασχόληση των παικτών στον ελεύθερο χρόνο τους, πισίνα και πολλές άλλες καινοτομίες και πολυτέλειες για όσους θα περνούν εκεί μέσα τη μέρα τους...

Κώστας Ζάλιαρης