Αφυπνίστηκαν με... φωνές μεταξύ τους οι Άγγλοι διεθνείς

Έντονη κουβέντα μεταξύ των Άγγλων διεθνών έλαβε χώρα στ' αποδυτήρια του «King Power Stadium», στην ανάπαυλα του φιλικού αγώνα της Τρίτης με την Ελβετία, προκειμένου ν' αποφευχθεί πιθανή ήττα που θα σημείωνε και αρνητικό ρεκόρ για το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.



Αφυπνίστηκαν με... φωνές μεταξύ τους οι Άγγλοι διεθνείς

Αν τα «τρία λιοντάρια» έβλεπαν τους Ελβετούς να φεύγουν από το Λέστερ με θετικό αποτέλεσμα, τότε για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Αγγλία θα κατέγραφε τέσσερις σερί ήττες. 

Με δεδομένο αυτό και την κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, οι διεθνείς τα έβαλαν κάτω στην ανάπαυλα, ανέβασαν τους τόνους στ' αποδυτήρια, μίλησαν ο ένας στον άλλον αυστηρά και αυτό βοήθησε ν' αφυπνιστούν. 

«Θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί μέχρι και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ντροπιαστική η εικόνα μας. Είναι καλό που μπορέσαμε στ' αποδυτήρια να φωνάξουμε ο ένας στον άλλον, να βγάλουμε τον εκνευρισμό μας και να δώσουμε κίνητρο στον συμπαίκτη μας να βελτιωθεί και να παίξει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο τέλος, είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νίκη και το μηδέν παθητικό» ήταν τα λόγια του Ντάνι Ρόους για όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα της φιλικής νίκης (1-0) στο Λέστερ. 

Κώστας Ζάλιαρης