Σο: «Θα έχανα το πόδι μου»!

Αν αποφάσιζαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ταξιδέψει πίσω στην Αγγλία ο Λουκ Σο κι όχι να υποβληθεί σε επέμβαση στην Ολλανδία μετά το τρομακτικό κάταγμα του 2015 στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αϊντχόφεν, ο Λουκ Σο διέτρεχε σοβαρότατο κίνδυνο να χάσει το πόδι του! 



Σο: «Θα έχανα το πόδι μου»!

Ο Άγγλος μπακ που φέτος έχει αρπάξει κάθε ευκαιρία απ' τα μαλλιά και είναι από τους διακριθέντες της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο σε κάθε παιχνίδι, προχώρησε στη σοκαριστική αποκάλυψη για τον τραυματισμό που αποκόμισε πριν από μια τριετία, τονίζοντας πως για μια πτήση, θα κινδύνευε να χάσει το πόδι του, αφού είχαν αρχίσει να δημιουργούνται θρόμβοι που έπρεπε ν' αφαιρεθούν άμεσα με χειρουργική επέμβαση. 

«Δεν το ξέρει κανείς αυτό, ενώ κι εγώ το έμαθα έξι μήνες μετά όταν μου το είπε ο γιατρός. Έχω ακόμα δυο ουλές στο πόδι μου χαμηλά, αφού έπρεπε να το ανοίξουν στο χειρουργείο για να βγουν οι θρόμβοι του αίματος. Κανείς δεν ξέρει ότι πραγματικά έφτασα πολύ κοντά να χάσω το πόδι μου. Πλέον νιώθω απόλυτα δυνατός, όπως ήμουν πριν από το κάταγμα» ήταν τα λόγια του Λουκ Σο, που έχει πλέον ξεπεράσει εκείνο το διπλό κάταγμα και έχει αντιστρέψει το κλίμα της σχέσης του με τον Ζοσέ Μουρίνιο προς το καλύτερο. 

Κώστας Ζάλιαρης