«Έριξε» πόρτα με… τρόπο στον Τουρέ η Γουέστ Χαμ

Την δυνατότητα να εντάξει στο ρόστερ της Γουέστ Χαμ φέτος το καλοκαίρι τον Γιάγια Τουρέ αποκάλυψε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, που προτίμησε πάντως να βασιστεί στους ήδη υπάρχοντες παίκτες για τις θέσεις του κέντρου…



«Έριξε» πόρτα με… τρόπο στον Τουρέ η Γουέστ Χαμ

O μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου, Ντμίτρι Σέλουκ, απέκλεισε μέσω δήλωσης του το ενδεχόμενο μετακίνησης του παίκτη στη Γουέστ Χαμ, λέγοντας συγκεκριμένα για τα «σφυριά» συγκεκριμένα πως «… ο Γιάγια είναι ένας πρωταθλητής, αυτό δεν είναι μέρος για εκείνον»!

Από τη μεριά του, ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μανουέλ Πελεγκρίνι (ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Τουρέ στην Μάντσεστερ Σίτι), δεν άφησε ασχολίαστα τα λόγια του Σέλουκ, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος θα μπορούσε να τον έχει στην Γουέστ Χαμ φέτος, αν το επιθυμούσε και του το επέτρεπε ο όγκος του ρόστερ:

«Δυστυχώς αυτά ήταν τα ατυχή λόγια του ατζέντη του. Είχα μιλήσει με τον Γιάγια, τον γνωρίζω και τον εκτιμώ ως άτομο. Είναι πολύ καλός παίκτης αλλά τη στιγμή που δημιουργούσαμε την λίστα του ρόστερ μας, η θέση που αγωνιζόταν ήταν καλυμμένη από άλλους παίκτες. Πάντα μου έλεγε πως ήθελε να μείνει στην Αγγλία.

Χρειαζόμασταν χρήματα για να φέρουμε παίκτες σε άλλες θέσεις, οπότε εξηγήσαμε στον Γιάγια ξεκάθαρα γιατί δεν γινόταν να έρθει εδώ. Ελπίζω ότι θα βρει έναν μεγάλο σύλλογο γιατί είναι ξεχωριστός παίκτης», σχολίασε ο Χιλιανός τεχνικός για τον Γιάγια Τουρέ, που είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό...

Χρήστος Γραβιάς