Λουίζ: «Θα αποχωρούσα από την Τσέλσι αν έμενε ο Κόντε»

Παρελθόν από το ρόστερ της Τσέλσι θα αποτελούσε ενδεχομένως ο Νταβίντ Λουίζ, αν ο Αντόνιο Κόντε παρέμενε και φέτος στον πάγκο των «μπλε»!



Λουίζ: «Θα αποχωρούσα από την Τσέλσι αν έμενε ο Κόντε»

Οι σχέσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού με τον Ιταλό πρώην τεχνικό του να μην ήταν οι καλύτερες δυνατές, σκεπτόμενος σοβαρά το ενδεχόμενο φυγής του από το «Στάμφορντ Μπριτζ» (κάτι που υπογράμμισε πρόσφατα και ο συμπατριώτης του, Γουίλιαν), ο ίδιος πάντως αισθάνεται πλέον καλά στην ομάδα και φαίνεται να απολαμβάνει και πάλι το ποδόσφαιρο σε αυτήν:

«Αν είχε παραμείνει ο ίδιος προπονητής, τότε πιθανώς θα έπρεπε να κοιτάξω για ένα νέο κλαμπ. Είμαι εδώ όμως τώρα και είμαι χαρούμενος. Πρέπει πάντα να νιώθω φρέσκος γιατί μεγαλώνω!

Η τελευταία σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για μένα, αλλά έμαθα πολλά, ως παίκτης στο γήπεδο, και ως άνθρωπος εκτός αυτού.

Μερικές φορές πρέπει να έχεις υπομονή, να προσέχεις το σώμα σου. Φιλοδοξία μου είναι να νικάμε κάθε ματς. Στην Τσέλσι δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αλλιώς, πρέπει να καταλαβαίνουμε όμως πως είμαστε στην αρχή μιας νέας αγωνιστικής φιλοσοφίας», τα λόγια του Νταβίντ Λουίζ στο «Sky Sports».

Xρήστος Γραβιάς