Σίτι και Λίβερπουλ για το απόλυτο, ψάχνει σεφτέ η Άρσεναλ

Έξι ματς περιλαμβάνει το σημερινό (25/8) μενού της 3ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Σίτι και Λίβερπουλ για το απόλυτο, ψάχνει σεφτέ η Άρσεναλ

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και να κάνουν το 3/3 στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος, με τους «πολίτες» να δοκιμάζονται στις 14:30 στο «Μολινό» με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Γουλβς και τους «κόκκινους» να υποδέχονται στις 19:30 στο «Άνφιλντ» τη Μπράιτον, η οποία προέρχεται από τη σπουδαία νίκη (3-2) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ίδιο στόχο με τις Σίτι και Λίβερπουλ έχει και η Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Έντι Χάου έχει ξεκινήσει με δύο νίκες τη σεζόν και θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο σήμερα. Το έργο της δεν είναι εύκολο, καθώς στις 17:00 υποδέχεται την ισχυρή Έβερτον του «on fire» Ριτσάρλισον (3 γκολ στα 2 πρώτα ματς).

Την πρώτη της νίκη (και παράλληλα του πρώτους της βαθμούς) αναζητά ακόμα η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» του Ουνάι Έμερι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι και θα επιδιώξουν να κάνουν σεφτέ στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» του Μανουέλ Πελεγκρίνι επίσης δεν έχουν ούτε ένα πόντο στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τις δύο πρώτες «στροφές» και ο Τζακ Γουίλσιρ αναμένεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Την ίδια ώρα θα γίνει η σέντρα και στα παιχνίδια Σαουθάμπτον-Λέστερ και Χαντερσφιντ-Κάρντιφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25/8

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι (14:30)

Μπόρνμουθ-Έβερτον (17:00)

Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ

Χάντερσφιλντ-Κάρντιφ

Σαουθάμπτον-Λέστερ

Λίβερπουλ-Μπράιτον (19:30)

Κυριακή 26/8

Γουότφορντ-Κρίσταλ Πάλας (15:30)

Φούλαμ-Μπέρνλι (18:00)

Νιούκαστλ-Τσέλσι

Δευτέρα 27/8

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ (22:00)