«Θεωρούν πρόβλημα τον Μουρίνιο»

Ανώτατα στελέχη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρονται να έχουν παραδεχθεί πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πρόβλημα για την ομάδα, ωστόσο, δεν τίθεται θέμα για το μέλλον του και τον αναλαμβάνει... προσωπικά ο Εντ Γούντγουορντ.  



«Θεωρούν πρόβλημα τον Μουρίνιο»

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο εκτελεστικός διευθυντής των «κόκκινων διαβόλων» θα κληθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα για να διορθωθεί η φετινή πολύ κακή κατάσταση που έχει ξεκινήσει από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Η ήττα (3-2) από τη Μπράιτον και η πολύ κακή εικόνα που έβγαλε η ομάδα του Μουρίνιο στο «Amex Stadium» την περασμένη Κυριακή, δεν ήταν δυνατό να περάσει δίχως να αναζητηθούν εξηγήσεις και στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται πως τα... μεγάλα κεφάλια σκέφτονται ότι δεδομένα πλέον, ο προπονητής είναι μέρος του προβλήματος.

Ο Εντ Γούντγουορντ θΆ αναλάβει να διαχειριστεί την κρίση, ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζεται από το κλαμπ, δεν υπάρχει πανικός και βιασύνη για τίποτα αυτή τη στιγμή, ούτε θα πρέπει νΆ ανησυχήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τη θέση του. Όχι, τουλάχιστον, για την ώρα...

Κώστας Ζάλιαρης