Πιο χαρούμενος από ποτέ με Πογκμπά ο Μουρίνιο!

Για τις σχέσεις του με τον Πολ Πογκμπά μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, στην προσπάθεια του να… ρίξει τους τόνους, σχετικά με τα όσα λέγονται ή γράφονται στο Νησί για το ότι οι δυο άνδρες δεν τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους εδώ και καιρό…



Πιο χαρούμενος από ποτέ με Πογκμπά ο Μουρίνιο!

Κόντρα λοιπόν στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αρκετά ψυχρές σχέσεις ανάμεσα στον Γάλλο χαφ και τον Πορτογάλο τεχνικό του, καθώς και για την έντονη επιθυμία του παίκτη να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα πλέον, ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πολ Πογκμπά για τα όσα κάνει και προσφέρει στην ομάδα του:

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε στην ίδια ομάδα δυο χρόνια και τις τελευταίες δυο εβδομάδες είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ μαζί του. Δεν μπορώ να απαιτήσω παραπάνω από εκείνον, ήρθε την Δευτέρα, προπονήθηκε τρεις μέρες, ζήτησα την στήριξη του και πρόσφερε σε ένα ματς (σ.σ. με την Λέστερ την προηγούμενη Παρασκευή) που συναντήσαμε δυσκολίες.

Τα πήγε καλά και για περισσότερη ώρα απ΄όση μπορούσαμε να περιμένουμε. Όταν λέει πως το κάνει αυτό για την ομάδα και τους φιλάθλους, είναι αυτό ακριβώς που θέλω. Αυτό ακριβώς απαιτώ από τους παίκτες μου. Δουλεύει καλά, παίζει καλά, το κάνει για την ομάδα. Το επαναλαμβάνω, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ μαζί του», ήταν τα σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο για τον 25χρονο μέσο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον (19/8).

Χρήστος Γραβιάς