Οι πρεμιέρες του Μανέ έχουν πάντα γκολ (vid)

Τέσσερα γκολ σε τρεις πρεμιέρες πρωταθλήματος έχει μετρήσει ο Σαντιό Μανέ από το 2016 μέχρι και φέτος, με τον Σενεγαλέζο πάντοτε να βρίσκει τη λύση και να συνεισφέρει σκοράροντας. Δυο νίκες και μια ισοπαλία πήραν οι «κόκκινοι» στα ματς με τα οποία ξεκίνησαν τις τρεις τελευταίες σεζόν.  



Οι πρεμιέρες του Μανέ έχουν πάντα γκολ (vid)

Ο Μανέ έχει αποδειχθεί λίρα εκατό από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει ν’ αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι της «φωτιάς» που ανάβει η Λίβερπουλ στην επίθεσή της.

Παρά και την αποχώρηση του Κουτίνιο, οι Φιρμίνο και Σαλάχ, στην παρέα των οποίων μπήκε δυναμικά και ο Σακίρι, ενώ θα προσπαθήσει να επιστρέψει με τον καλό του εαυτό ο Στάριτζ, βοηθούν ώστε κάθε φορά η ομάδα του Κλοπ να ενθουσιάζει το κοινό της με το ποδόσφαιρο και τα γκολ.

Ο Μανέ, έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές πρεμιέρες με την κόκκινη φανέλα και έχει βρει δίχτυα σε όλες.

Από το 2016 και το τρομερό 4-3 της Λίβερπουλ στο «Έμιρεϊτς», με τον Σενεγαλέζο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ένα τρομερό αριστερό σουτ, στο πολύ όμορφο πλασέ απέναντι στη Γουότφορντ, όπου στο «Vicarage Road» οι «κόκκινοι» απέτυχαν να ξεκινήσουν με το δεξί (3-3) μέχρι και στα δυο γκολ με τα οποία συνόδευσε την φετινή πρώτη παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ, στο επιβλητικό 4-0 απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Αυτό που έχει καταφέρει ο Μανέ, το έχουν κάνει επίσης οι Τέντι Σέριγχαμ, Λουίς Σαχά, Τιερί Ανρί, Άλαν Σίρερ και Νταβίντ Σίλβα, ωστόσο, για το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ δεν το έχει κάνει ποτέ ξανά κανείς άλλος.

Δείτε και τα τέσσερα γκολ του Μανέ: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης