Γκάρι Νέβιλ για Φαν Ντάικ: «Είναι τέρας, μου θυμίζει τον Σταμ»

Την άποψή του για τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ αναθεώρησε ο Γκάρι Νέβιλ, που... μάζεψε παλαιότερη τοποθέτησή του αποθεώνοντας τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ.



Γκάρι Νέβιλ για Φαν Ντάικ: «Είναι τέρας, μου θυμίζει τον Σταμ»

Αν υπάρχει ένας λόγος που η άμυνα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ έχει σφίξει κατά πολύ, αυτός είναι ο Φαν Ντάικ, που από τότε που αποκτήθηκε και εγκλιματίστηκε είναι σχεδόν απροσπέραστος, φροντίζοντας παράλληλα να κρατάει τις ισορροπίες με την ηγετική του φυσιογνωμία και πέραν του πεδίου δράσης του.

Με τον Ολλανδό η Λίβερπουλ δεν έχει δεχθεί γκολ σε εντός έδρας παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ από τον περασμένο Φεβρουάριο, με το στατιστικό αυτό αλλά και την γενικότερη παρουσία του Ολλανδού να κάνουν τον Γκάρι Νέβιλ να προχωρήσει σε... προς τιμήν του κωλοτούμπα.

«Νόμιζα ότι ο Φαν Ντάικ ήταν πολύ καλός παίκτης στην Σαουθάμπτον, απλώς δεν πίστευα πως αξίζει 75 εκατομμύρια λίρες και δεν πίστευα επίσης ότι θα έχει τόσο θετική επιρροή στην άμυνα της Λίβερπουλ από αυτήν που εν τέλει είχε. Είναι τέρας και μου θυμίζει λίγο τον Γιαπ Σταμ. Στα μαρκαρίσματά του φαίνεται σαν απλώς να βγάζει τους πάντες εκτός πορείας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γιώργος Σιάφας