Πιστός… Αμερικανός ο Μπέκαμ!

Ποτέ δεν μετάνιωσε για την επιλογή του. Αντιθέτως, νιώθει πως η μεταγραφή του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι έδωσε νέα πνοή στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ νιώθει χαρούμενος στην Αμερική και δηλώνει «γεμάτος» από διακρίσεις και τίτλους!



Πιστός… Αμερικανός ο Μπέκαμ!

«Δεν είχα καμία αμφιβολία. Πάντα προσπαθώ να είμαι σίγουρος για τις αποφάσεις που παίρνω. Ο κόσμος μπορεί να πίστεψε ότι ήταν λανθασμένη επιλογή για μένα να πάω στην Αμερική, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόφασή μου. Ήμουν πετυχημένος στην Ευρώπη για πολλά χρόνια, κατέκτησα τρόπαια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπαιξε σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου… Ήμουν πετυχημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος σούπερ σταρ και συνέχισε αναφερόμενος στην αγαπημένη του Γιουνάιτεντ:

«Πάντα έλεγα ότι η Μάντσεστερ ήταν η μόνη αγάπη μου και θα ήταν δύσκολο να έπαιζα σε άλλο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. Στην Αμερική είμαστε χαρούμενοι. Αγαπάμε βέβαια την Αγγλία και φυσικά μας λείπει. Δεν ξέρω, όμως, αν μπορέσω να ξαναπαίξω εκεί. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και προς το παρόν είμαι παίκτης των Γκάλαξι. Στο τέλος της χρονιάς θα δω πως θα είναι το σώμα μου και αν είμαι υγιής θα συνεχίσω να παίζω».