Συνάντησε τους πρώην συμπαίκτες του στις ΗΠΑ ο Ζλάταν! (pics)

Η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λος Άντζελες, με τον… μόνιμο κάτοικο της πόλης πλέον, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, να μην χάνει την ευκαιρία να τα ει για λίγο με τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και με τον Ζοσέ Μουρίνιο!



Συνάντησε τους πρώην συμπαίκτες του στις ΗΠΑ ο Ζλάταν! (pics)

Μπορεί μην έφυγε με τον τρόπο που θα ήθελε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ζλάταν δεν ξεχνάει τα όσα πέρασε εκεί στο μικρό χρονικό διάστημα παραμονής του!

Ο Σουηδός σταρ των Λ.Α. Γκάλαξι βρήκε την ευκαιρία και είδε τους «κόκκινους διαβόλους» να προπονούνται στο κολλέγιο του UCLA, μένοντας εντυπωσιασμένος από την ποιότητα του ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ως… Ζλάταν όμως, δεν μπορούσε να μην «πετάξει» και κάποια χαρακτηριστική ατάκα, κάτι που έκανε λέγοντας: «Βλέπω να υπάρχει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας, αλλά όχι ποιότητα σαν τη δική μου! Είναι ωραίο που ξαναβλέπω και πάλι τα παιδία να είναι καλά και να προπονούνται».

The striker was joined by Snow Patrol singer Gary Lightbody at the UCLA college campus

The Los Angeles Galaxy striker speaks with Michael Carrick (left) and Mourinho (centre)

Zlatan Ibrahimovic (right) speaking with Jose Mourinho (left) during the training session

Η προετοιμασία της Γιουνάιτεντ στην δυτική ακτή των ΗΠΑ συνεχίζεται κανονικά, και περιμένει τη Μίλαν για το επόμενο φιλικό ματς την Πέμπτη (26/07) στο «Ρόουζ Μπολ» της Πασαντίνα.

Χρήστος Γραβιάς