Η Αγγλία παλεύει σήμερα και για τον μικρό Μπεν (video)

Η κατάκτηση του Μουντιάλ της Ρωσίας αποτελεί το όνειρο όλων των Άγγλων αλλά η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα έχει σήμερα έναν λόγο παραπάνω να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της για το συγκεκριμένο σκοπό.



Η Αγγλία παλεύει σήμερα και για τον μικρό Μπεν (video)

Ο μικρός Μπεν είναι ένα παιδί που δίνει μάχη με τον καρκίνο και τις τελευταίες ημέρες υποβλήθηκε σε νέο κύκλο φυσικοθεραπειών, ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όλο αυτό το διάστημα ωστόσο έχει και ο ίδιος το μυαλό τους στις προσπάθειες των «τριών λιονταριών», ζητώντας μάλιστα πρόσφατα για δώρο το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, η χαρά ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του και ο Χάρι Κέιν, ο οποίος παρακολούθησε επίσης το παρακάτω βίντεο, θέλει σήμερα να τον χαροποιήσει ακόμη περισσότερο με την πρόκριση απέναντι στη Σουηδία…

Δείτε το βίντεο:

 

 

Η ανάρτηση του Χάρι Κέιν στο Twitter:

«Γεια σου Μπεν! Είδα το βίντεο και θέλω να σου πω πως είσαι πηγή έμπνευσης. Συνέχισε να παλεύεις και από τη μεριά μας θα κάνουμε το Σάββατο ότι περνά από το χέρι μας για να διατηρήσουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σου» έγραψε ο επιθετικός της Τότεναμ.

Ιωάννης Τζιουμακλής