«Λιοντάρια» έτοιμα για προημιτελικά!

Για μια θέση στην οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα παλέψει απέναντι στην Κολομβία απόψε το βράδυ (3/7, 21:00) η Αγγλία, στοχεύοντας να βρεθεί στα προημιτελικά κάποιου Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από το 2006!



«Λιοντάρια» έτοιμα για προημιτελικά!

Χωρίς… τυμπανοκρουσίες μεν, αλλά με αισιοδοξία και έλλειψη άγχους, η Αγγλία αναμένεται να μπει στην σημερινή «μάχη» κόντρα στους Κολομβιανούς, γνωρίζοντας πάντως πως μια πιθανή πρόκριση, με βάση το πώς έχει διαμορφωθεί πια ο «χάρτης» της διοργάνωσης και με το ότι αρκετά «βαριά» ονόματα έχουν ήδη αποχωρήσει από το τουρνουά, μπορεί να της «ανοίξει» τον δρόμο για μια πορεία μέχρι τέλους στην διοργάνωση!

Θα χρειαστεί να ξεπεράσει πρωτίστως όμως ένα ποιοτικό σύνολο, που για δεύτερη σερί φορά συμμετέχει στα νοκ-αουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και που τερμάτισε με έξι βαθμούς πρώτο στον όμιλο του (με Ιαπωνία, Σενεγάλη, Πολωνία)…

Στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα βρίσκεται κανονικά ο Ντέλε Άλι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες και λογικά θα ξεκινήσει και ως βασικός απέναντι στους «καφετέρος».

Στο «στρατόπεδο» της Κολομβίας απ’ την άλλη άπαντες θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για να μάθουν το αν ο Χάμες Ροντρίγκες θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αποψινή αναμέτρηση, ενώ το «ΟΚ» έχει δωθεί για να αγωνιστεί ο Αμπέλ Αγκιλάρ, που έχασε το τελευταίο ματς των ομίλων.

Οι δυο χώρες θα τεθούν αντιμέτωπες και πάλι μετά το Μουντιάλ του 1998, όταν στο πλαίσιο των ομίλων η Αγγλία είχε νικήσει τους Λατινοαμερικάνους με σκορ 2-0.

Πιθανές εντεκάδες:

Koλομβία: Οσπίνα, Αρίας, Σάντσες, Μίνα, Μοχίκα, Κ.Σάντσες, Ουρίμπε, Κουαδράδο, Κιντέρο, Μουριέλ, Φαλκάο

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Άλι, Χέντερσον, Λίνγκαρντ, Γιάνγκ, Στέρλινγκ, Κέιν

 Χρήστος Γραβιάς